WAT KUN JE ONLINE BOEKEN?

 

INTAKE GESPREK

Het Intake gesprek is bedoeld om een goed inzicht te krijgen waar je staat in je sport, werk of privé-leven qua coördinatie, mobiliteit, stabiliteit, dus Core Stability.

Na een kennismakingsgesprek zul je een korte training volgen op de flexchair. Hierin word uitgelegd hoe je op een correcte manier je bekken onafhankelijker leert bewegen. Na deze korte training zal er een PAR-test (Persoonlijk Actieve Rugtest) worden afgenomen. U krijgt direct inzicht in de uitkomst van het report. Aan de hand van de korte traning en de PAR test zal er een behandelplan worden samengestel om uw Core Stability in zo'n kort mogelijk tijd te verbeteren. Zonder blessure of lichamelijke beperking zullen over het algemeen 3 á 4 trainingen voldoende zijn om tot een goed en acceptabel niveau te komen qua rompstabiliteit.

Het intake gesprek duurt ±90 minuten en de kosten hiervan bedragen €50,-

INDIVIDUELE TRAINING 30 minuten

Tijdens een 30 minuten durende training zullen er oefeningen worden gedaan op de flexchair, welke zijn afgestemd op jouw verbeterpunten.

Deze verbeterpunten zijn tijdens het intake gesprek of clinic naar voren gekomen en zullen op deze manier zeer gericht worden getraind.

De training van 30 minuten is over het algemeen bedoeld voor trainers die te maken hebben met (oude) blessures of een lichamelijke beperking.

De kosten van een training van 30 minuten bedraagt €35,-  

INDIVIDUELE TRAINING 60 minuten

Tijdens een 60 minuten durende training zullen er oefeningen worden gedaan op de flexchair, welke zijn afgestemd op jouw verbeterpunten.

Deze verbeterpunten zijn tijdens het intake gesprek of clinic naar voren gekomen en zullen op deze manier gericht worden getraind.

Deze training is zeer effectief en geschikt om snel tot een goed en acceptabel niveau te komen qua rompstabiliteit.

De kosten van een training van 60 minuten bedraagt €50,-  

CLINIC'S

Clinics zijn niet online te boeken. Heb je interesse om een clinic of combi-clinic te organiseren dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via email info@flexbackstable.nl