FLEXCHAIR TRAINING

EEN EFFECTIEVE MANIER OM VAN UW RUGPIJN AF TE KOMEN OF RUGKLACHTEN TE VOORKOMEN.

 

Als gecertificeerde en gediplomeerde Coach en Trainer begeleid ik mensen die niet of niet voldoende kunnen functioneren door rug- en/of nekklachten. Dit door middel van een trainingssprogramma waarin de lichamelijke klachten worden aangepakt. Deze klachten worden behandeld d.m.v. FlexChair trainingen.

 

 

Bij het gebruik van de Flexchair worden diepe rug- en buikspieren, het middenrif en de bekkenbodem getraind.  De diepe spieren bereiden het lichaam voor om op juiste wijze kracht te kunnen leveren met minder energieverbruik en meer souplesse. Door het trainen en functioneel gebruiken van de diepe rug- en buikspieren verbetert de lichaamsbalans en worden prestaties in sport en werk geoptimaliseerd. De pijnlijke en stijve rug wordt minder of klachten verdwijnen helemaal. Met behulp van de FlexChair en een beeldscherm worden testresultaten direct zichtbaar. Aan de hand van de resultaten kan er een persoonlijke training worden ingesteld. Coördinatie en stabiliteit gerelateerde klachten worden effectief behandeld of voorkomen.

 

Doormiddel van een bewegingsanalyse (PARtest = Persoonlijke Actieve Rug test) te maken van o.a. lage rug en bekken op spierniveau geef ik je directe feedback en statistiek in test en het trainingsresultaat. Met behulp van deze computer gestuurd test- en trainingprogramma laat ik je haarfijn zien waar het mis gaat, maar ook hoe het beter kan!

 

De voordelen voor u op een rijtje:

Klachten verminderen of verdwijnen.

Voorkomt rug-, nek-, en RSI klachten.

Maakt je sterker.

Geeft je meer vrijheid.

Geeft je meer energie.

Geen pijn verbeterd je gemoedstoestand.

Verbetert prestaties in werk en sport.

Reduceert ziekteverzuim en verhoogt inzetbaarheid.

Bevordert bewegen, privé en op het werk.