ONTSPANNINGSMASSAGE

Soms wil je even ontsnappen uit de drukte. Kom tot jezelf tijdens een heerlijke ontspanningsmassage bij FleXBacK in Zwartewaal. Deze holistische massage werkt relaxend en zorgt ervoor dat je je fysiek, mentaal en emotioneel beter voelt. 

Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Het doel van ontspanningsmassage is om een volledige ontspanning te bewerkstelligen in het lichaam. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor je je weer als herboren voelt. Hierdoor zullen diverse lichaamsfuncties beter gaan functioneren waardoor je je fitter zult gaan voelen.

 

Voor wie is een ontspanningsmassage bestemd?

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen.

 

Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:

 • Herstellen van spierspanning en spierkracht;

 • Losmaken van verkrampte en pijnlijke spieren;

 • Normaliseren van de spiergevoeligheid;

 • Verbeteren van spier- en huidbeweeglijkheid.

 • Pijn en chronische pijn

 • Alle soorten rugpijn

 • Nek- en schouderklachten

 • Hoofdpijn en migraine

Een ontspanningsmassage kan verlichting brengen en de pijn doen verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen. Door het stimuleren van de doorbloeding worden afvalstoffen sneller door het lichaam afgevoerd.

Je wensen verwerkt in een ontspanningsmassage

Je persoonlijke wensen kan ik verwerken in de ontspanningsmassage. Bijvoorbeeld een stevigere massage, of meer gericht op de rug, nek en schouders. Indien je geen wensen hebt geef ik mijn ontspanningsmassages altijd intuïtief, waarbij ik dus luister naar jou lichaam en daar mijn ontspanningsmassage op aanpas.

Je kiest zelf hoe lang je de ontspanningsmassage wil laten duren: 30 of 60 minuten. Als masseur geeft ik je graag advies en pas de behandeling aan op maat van jouw behoeften. De massage verloopt in een rustig tempo om je helemaal te laten ontspannen. Je krijgt alle aandacht en heb oog voor jou wensen. 

 • 30 minuten: korte deelmassage, bijvoorbeeld van rug, nek en schouders

 • 60 minuten: uitgebreide deelmassage, bijvoorbeeld rug, nek, schouders, achterkant benen en voeten

 

Het is heel belangrijk dat je bij de eerste behandeling aangeeft wat je prettig vindt. Hierdoor zul je met een tevreden gevoel weer naar buiten stappen.

Boeken doe je eenvoudig online op deze pagina. Tijdens het boeken zie je automatisch welke dagen en tijden er in Zwartewaal voor je ontspanningsmassage beschikbaar zijn. Heb je speciale vragen of wensen? Vermeld deze dan bij het boeken.

 • Facebook Social Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Twitter Social Icon
VOLG ONS OP