OVER INGRID

 Na een leuk en vooral gevarieerd arbeidsverleden ben ik sinds 2004 zelfstandig ondernemer van een goed lopend cateringbedrijf

NCI facility welke ik samen run met mijn echtgenoot en een leuk, gemotiveerd team van medewerkers. 

 

Het idee om FLeXBack op te starten is ontstaan door een rugfractuur die ik heb opgelopen na een zeer vervelende val van mijn paard. in 2012. Na deze en nog een aantal onverwachte gebeurtenissen was ik zoekende naar A balanced mind in A balanced body.

 

Door mijn revalidatie ben ik in contact gekomen met de FlexChair, die er voor heeft gezorgd dat ik lichamelijk weer beter in balans kwam. Ik ben een aantal opleidingen gaan volgen waaronder Stress en angstbeheersing, Life coaching, 

algemene basispsychologie, persoonlijkheidsontwikkeling en massage therapeut.

Deze opleidingen, de trainingen op de FleXChair, maar ook inzet en wilskracht, hebben er voor gezorgd dat de balans weer terug is.

Beter dan voorheen!  

 

Ik ben een gediplomeerd coach en gecertificeerd voor het geven van trainingen voor mensen met rug-en nekklachten en sporters die hun prestaties snel en effectief willen verbeteren of sneller willen herstellen van blessures. Daarnaast is het mogelijk om een massage te boeken welke gericht zullen zijn op ontspanning van de rug, nek en schouders. 

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Twitter Social Icon
VOLG ONS OP