Sylvia v/d Broek

Sponsor ruiter sinds 08-2017

Hallo,

Ik ben Sylvia van den Broek, 25 jaar oud en woon in Werkendam.

Ik werk bij Laurens van Lieren en heb sinds 2017 mijn eigen bedrijf Sylvia van den Broek dressage. Ik ben een van de gelukkige die mag zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.

Tijdens mijn werk train ik paarden van verschillende niveaus, zowel bij Laurens als bij de Selevia Hoeve.

Dit is de stal van mijn ouders die sinds 2014 in het nationaal natuurpark de Biesbosch is opgebouwd. Hier geef ik ook trainingen en manegelessen.

 

Ik ben met Flexback in aanraking gekomen dankzij de sponsor actie op Facebook. Tot mijn grote verbazing werd ik uitgekozen als nieuwe sponsoramazone. Ik voel me nog steeds vereerd dat ik uitgekozen werd om de nieuwe sponsoramazone te worden en mag aansluiten bij team FleXback. Ik merk door de trainingen van FleXback dat mijn core-stability veel verbeterd is. Ik vind het erg belangrijk dat ik de juiste singalen naar mijn paarden uitstraal, door de trainingen bij FleXback ben ik mij daar nog bewuster van geworden. Zo kan ik mijn paarden via mijn zit nog beter begeleiden tijdens de oefeningen. De trainingen zijn altijd super leerzaam en altijd gezellig. 

 

Met vriendelijke groet en wie weet tot ziens op onze stal de Selevia Hoeve ,

 

Sylvia van den Broek

Ik ben Ninja van der Eijk, 28 jaar en woonachtig te Waverveen.                                                                    

In het dagelijks leven ben ik actief in, om en rond mijn eigen stal; “De Proostdijerhof” 

Hier richt ik mij voornamelijk op het trainen en uitbrengen in de sport, van Friese- en warmbloedpaarden, van zadelmak t/m subtop. Tevens is er ruimte voor pensionstalling en wordt er op kleine schaalt gefokt met Friese paarden. Als KNHS-jurylid kun je mij tegenkomen langs de wedstrijdring en tevens begeleidt ik als gecertificeerd instructrice graag andere combinaties bij mij op stal, in de regio Utrecht op locatie of tijdens een van de combi-clinics met Flexback.

Ingrid heeft mij de kans gegeven om als sponsoramazone kennis te maken met de flexchair. Voordat ik bij Ingrid op de stoel plaats nam, werd er al uitgebreid besproken waar ik tegen aan liep en welk doel ik zou willen bereiken. Door een aantal onvrijwillige afstappogingen van jonge paarden had ik al de nodige problemen in mijn rug opgebouwd. Met name het échte ontspannen was voor mij een hele opgave. De eerste trainingen op de stoel waren voor mij dan ook echt een mentale strijd om ‘los’ te laten. Des te leuker werd de vooruitgang die ik voelde. Niet alleen de trainingen op de stoel gingen mij makkelijker af, maar juist wanneer ik mijn paarden trainde, voelde ik veel minder spanning in mijn rug. Nu had ik 2 vliegen in 1 klap; ik zonder rugklachten de dag door en mijn paarden die makkelijker onder mij konden bewegen. Ik zou een ieder dan ook willen adviseren om eens een training op de flexchair uit te proberen. Niet alleen wanneer je zelf bewust bent van fysieke ongemakken of klachten, want ook wanneer je zelf denkt dat alles in orde is kan een training op de flexchair voor verrassende inzichten zorgen.

Succes en wie weet tot ziens in de wedstrijdring of training! 

NINJA v/d EIJK

Sponsor ruiter sinds 11-2016

SANNE KOOIMAN

Sponsorruiter sinds 06-2016

Mijn naam is Sanne Kooiman. Ik ben 21 jaar en trotse sponsorruiter van FLEXBACK!

 

Samen met mijn topper Habette (v. Brettonwoods) rijd ik op dit moment M2. 
Ik train regelmatig bij Japke Heerschap en Emmelie Scholtens.

Ook werk ik al een aantal jaar bij Stal Kramer. Hier train ik paarden en groom ik voor Siebe Kramer. Hij springt op internationaal niveau met verschillende paarden. 

De trainingen bij Flexback volg ik met veel plezier en doe dit dan ook 1x per week. 
Ik heb hier onwijs veel baat bij en voel ook elke week nogsteeds verbetering zowel voor mijzelf als voor de paarden! 
Het is erg leuk om te voelen dat de paarden verbeteren door mijn eigen onafhankelijke  houding dankzij flexback! 

Ik ben Marijke van Schaik en ik ben 20 jaar, ik ben sponsoramazone van FLEXBACK. Ik rijd met mijn eigen paard Youngriders (lichte tour) en ik start allerlei paarden op verschillende niveaus. Dagelijks train ik veel verschillende paarden voor eigenaren, ik heb veel paarden in opleiding staan met als doel verkoop of uitbrengen op wedstrijden/competities! Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, ik run namelijk mijn eigen bedrijf genaamd MvS Equiservice! Hierbij focus ik op training/verkoop/uitbrengen en instructie. 

Ik ben al sinds 2016 sponsoramazone van Flexback, hier ben ik iedere dag nog super blij mee! Werken met de Flexchair is voor iedereen een aanrader, of je nu wel of geen klachten hebt.. iedereen heeft er wat aan! Bij Flexback gaan we voor perfectie, een onafhankelijke zit waardoor je het beste uit jezelf en uit je paard kan halen!

 

Wil jij een blikvanger worden in de ring door jouw perfecte zelfhouding en harmonie? Maak dan zeker kennis met de Flexchair!

M v Schaik.jpg

MARIJKE V SCHAIK

Sponsorruiter sinds 11-2016